Felhasználói név Jelszó
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Achilles Tó Szabadidõpark és Üdülõfalu
Cím: 9012 Győr, Gyirmóti Tájvédelmi KörzetEmail: info@achilles.hu
Web: http://www.achilles.huTelefon: (96) 556-011, (20) 994 3677 , (20) 954 5664
Fax: (96) 556 012Gps: 47°38'44.60 , 17°36'7.92

Bemutatkozás

1999. évtõl üzemel a páratlan szépségû, tizenkét nádfedeles üdülõházból álló rendkívül hangulatos tóparti üdülõfalu. Az üdülõházak természetes anyagok felhasználásával készültek, kettõ, három illetve négyfõs kialakításban és 40 fõ elhelyezését teszik lehetõvé. Mindegyik üdülõházhoz saját parkoló tartozik, üdülõházainkban mûholdas vételi lehetõséggel TV, minibár, fürdõszoba és természetes rúdfa berendezés található. A nádfedeles házak hõszigeteltek, fûthetõek, így télen - nyáron kellemes klímát biztosítanak.

Tavasszal és õsszel ideális feltételeket - idõben jelzett igény esetén akár kizárólagosságot is- biztosítunk tréningek, céges hétvégi rendezvények szervezéséhez, 40 fõs szálláskapacitásunkkal.

Szállóvendégeinknek az üdülés során ki sem kell mozdulniuk a parkból, hiszen az üdülõparkban található strand és horgászhelyek valamint a szauna, sportpályák, grillezõ, játszótér mellett félpanziós ellátást is biztosítunk a gasztronómiai különlegességeket gazdagon felvonultató mediterrán hangulatú éttermünkben.

Vendégeinknek a park területén található kikapcsolódási lehetõségek mellett számos programot tudunk ajánlani. A parkban kerékpárkölcsönzõ mûködik, mely kitûnõ lehetõséget biztosít a környék természeti szépségeinek és örténelmi, néprajzi nevezetességeinek felfedezéséhez. A közelben a lovaglás szerelmeseinek és vízisíelést kedvelõknek, nagyszerû kikapcsolódással szolgálhatunk. Az éjszakai életre vágyó vendégeink autóval néhány perc alatt eljuthatnak a Gyõrben található mozikba és zenés táncos szórakozóhelyekre. A park kitûnõ földrajzi elhelyezkedése miatt, optimális kiindulópont a Pannonhalmi apátság, Gyõr, Pozsony, Bécs, Sopron, Fertõd, ausztriai szafari park megtekintésére. A 2003.-ban nyílt gyõri termál és élményfürdõ autóval mindössze 10 percre van a parktól.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0