Felhasználói név Jelszó
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Hotel Konferencia (Gyõr)
Cím: 9021 Győr, Apor Vilmos püspök tér 3.Email: info@hotelkonferencia.hu
Web: www.hotelkonferencia.huTelefon: (06-96) 511-450,(06-30) 9318-890
Fax: (06-96) 511-453Gps: 47.68875885 , 17.63178062

Bemutatkozás

A négy folyó városának szívében - a gyönyörû Káptalan-dombon - Önt is várja Gyõr egyik legimpozánsabb szállodája, a Hotel**** Konferencia. Akár üzleti célból érkezik városunkba, akár a hétköznapok fáradalmait szeretné kipihenni - mi gondoskodunk róla, hogy a nálunk eltöltött idõ - legyen az akár egyetlen óra csupán - olyan kellemes emlékként maradjon meg Önben, mely idõrõl-idõre visszacsábítja e falak közé.

A szálloda a város egyik legszebb terén emelkedik ki az õt körülölelõ évszázados házak közül. Az épület szerencsés elhelyezkedése révén egy könnyû sétával a város színes mindennapjaiba csöppenhetünk. "Korzózhatunk" a Baross úton, barangolhatunk a barokk belvárosban, gyönyörködhetünk a Mosoni-Duna és a Rába folyók találkozásában. A város számos kulturális- és sportrendezvénynek ad otthont, melyek helyszínei szintén könnyen megközelíthetõek.

A történelmi környezetbe simuló, négyszintes épület a 80-as években nyerte el végleges formáját. Az ajtón belépve érezhetõ az a miliõ, mely diszkréten, de figyelmesen lesi vendégeink minden kívánságát. A visszafogott elegancia, a harmonikus színvilág, a tágas belsõ terek adják meg a Ház sajátos, semmihez sem hasonlítható hangulatát. Kerek húsz, légkondicionált szobát kínálunk vendégeink számára, amelyek közül 8 különálló 2 ágyas, 4 összetolt 2 ágyas, nyolc pedig minden kényelemmel felszerelt lakosztály. Szobáinkban fürdõszoba, színes televízió, telefon és minibár áll vendégeink rendelkezésére. Két szoba és négy lakosztály Wi-Fi (HotSpot) internetes elérhetõséggel is rendelkezik.

Csoportos árainkat minimum két éjszakás-, hétvégi- és rendezvénnyel egybekötött foglalások esetén alkalmazzuk!


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink