Felhasználói név Jelszó
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Shiatsu Masszázs, Reiki Masszázs, Reiki
Cím: 9023 Győr, Lehel út 15.Telefon: 06/30-236-9153

Bevezető

Juhász Erika vagyok Reiki Mester, lélek terapeuta.

BemutatkozásA Reiki: Japán tradicionális gyógymód melynek segítségével feltárom Ön előtt a probléma mögött meghúzódó okot. Feltárást követően a betegség vagy a pszichoszociális probléma energiájának a lenyomatait megszüntetjük a test energia rendszerében. Nagyon hatásos stressz ellen, miközben a páciens pihen az energia blokkok oldódnak,az öngyógyító folyamat beindul, boldog, egészséges, kiegyensúlyozott élet érhető el. A szakrális pontokat stimuláljuk, ezzel a fizikai testben a valós kivetüléseket/ tüneteket/ szünteti meg, ezáltal a test öngyógyító folyamatai beindulnak. A test nyelve a betegség, melyet egy értő terapeuta, vagy egy önmagára figyelő ember kiválóan tud értelmezni. Akkor válik krónikussá egy betegség , ha egy adott lelkiállapot állandósul,és ezzel megzavarja a test energia rendszerét, majd biológiai folyamatait. Ma már tudjuk hogy minden betegség először e test energia rendszerében az aurában testesül meg, ezért ha nem akarjuk hogy abból tartós betegség alakuljon ki, érdemes még ebben a stádiumban kezelni a problémát.

Egyiptomi Tarot. Életutunk során többször kerülünk döntés helyzetbe, legyen szó munkahelyváltásról, anyagi helyzetről, párkapcsolati krízisről. Jó ha tudjuk, a SORSUNK megváltoztatásának lehetősége belénk van kódolva, melynek ismerete által könnyebben vesszük az akadályokat. Nem a jövőben kell kutakodnunk hanem a jelen helyzetből kiindulva kell rátalálnunk a továbblépés lehetőségére. Erre legjobb módszer a szellem törvényeit feltáró és utat mutató Egyiptomi Tarot, mely megmutatja a probléma mögött feszülő energiákat, a személy tudat alatti motivációit, a helyzetből kihozható lehetőségeket. Az Egyiptomi tarot nem jóslás a tarot képei lelkiállapotokat tükröznek, abban a bizonyos időpontban érvényes valóságot vetítik vissza. A Tarot minden élethelyzetben értékes tanácsadó lehet, amely a megfelelő pillanatban felhívja a figyelmet a lényeges és döntő mozzanatra. Megmutatja a probléma mögött feszülő energiákat, a személy tudat alatti motivációit, a helyzetből kihozható lehetőségeket.

Egyéni és csoportos meditációk, gyermek meditáció oktatás: rohanó világunkban a legnehezebb az összeszedettség az egyensúly és a belső béke megteremtése. Ezek a legfontosabb értékeink, ezen alapszik az élet sikere vagy sikertelensége. A meditációval lehet a leggyorsabban helyrehozni a test-elme-lélek egyensúlyát. Egyszerűen elsajátítható és könnyedén alkalmazható módszerrel járulunk hozzá az Ön lelki egyensúlyának megteremtéséhez és önmegismeréséhez. Mindez gyermekkorban elsajátítva nagy segítség mind szellemi /tanulás, iskolai beilleszkedés/, mind lelki /tinédzserkori problémák, depresszió/, mind egészség megőrzés szempontjából. A meditálni tudó gyermek nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, könnyebben kezeli a jelen problémákat, nyitott, világnézete pozitív.

Shiatsu masszázs A hagyományos keleti gyógyászat tudására és tapasztalataira épülő alternatív gyógyító eljárás. Segít megteremteni és fenntartani testünk energiakeringésének harmóniáját, ezáltal egészségünk megtartásának, különböző fájdalmaink, betegségeink gyógyításának hatékony eszköze. Nagyon hatásos hátfájás, migrén, álmatlanság, depresszió, szorongás és még sok krónikus betegség esetén. Nincs két egyforma masszázs hiszen nincs két egyforma ember, így fontos hogy mindig a vendég állapotának megfelelően végezzük a gyakorlatokat.Az energiavonalakon elhelyezkedő akupresszúrás pontok nyomása pihentet, ellazít, gyógyít, megnyugtat, felold. Fontos szerepet kapnak a különböző nyújtó fogások is. Felhasználja az akupresszúra, a manuálterápia, és a hagyományos masszázs elemeit, gyakorlatait, tudását, és ezzel vált a 20. század egyik legkedveltebb masszázsává. Holisztikus szemléletű, a teljes embert kezeli a lábujjaktól a fej búbjáig mind fizikai mind energetikai dimenzióban, ami kihat a lelki életünkre is. A kezelés célja hogy segítsünk visszaállítani az energia egyensúlyát a különböző meridiánokban és testrészekben. A Shiatsu az energiapályák mentén tenyér- vagy ujjnyomással (akupresszúra) hozza mozgásba az energiát, illetve egyéb masszázstechnikákat is alkalmaz. A Shiatsu az embert testi, lelki, szellemi egységben látja (holisztikus szemléletmód). A kezelés közben az érzékelésen és az érintésen alapuló támogató kommunikáció valósul meg. A kezelés az egész testet érinti, földön, vékony pamut ruhában történik, és különleges, kellemes élményt nyújt.

Reiki masszázs: A reiki masszázs gyakorlatilag a reiki, és a hagyományos masszázs ötvözését jelenti.A reiki masszázs nem csak gyógyító terápia, hanem egyfajta kikapcsolódás is, melynek során a csakrákon keresztül felvett energia csökkenti a stressz okozta káros tüneteket, energiával tölt fel, megteremtve ezzel a szervezet egészségét. A reiki masszázs alatt a terapeuta gyógyító energiát közvetít a tenyerén keresztül a páciens felé. Ez egy olyan szelíd módszer, amely hatékonyan enyhíteni a fájdalmat, növeli a szervezet öngyógyító képességét, A reiki masszázs abból a meggyőződésből indul ki, hogy a fizikai jelenségeket (pl.: a betegségek) az ember érzelmi, mentális és spirituális állapota határozza meg. Arra törekszik, hogy elsősorban a kiváltó okokat a kezelje, és ne csak a tüneteket. Alkalmas például merevgörcs, izomfájdalom, feszültség, különböző sérülések gyógyítására, a fájdalom enyhítésére és sok más betegség kezelésére.

Keresőszavak

Reiki kezelés, Shiatsu masszázs, Meditációk


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink