Felhasználói név Jelszó
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Szabi-Car Kft.
Cím: 9081 Győrújbarát, Kert u 22.Email: info@szabicar.hu
Web: http://www.szabicar.huTelefon: 06 20 320 5166, 06 20 344 4581
Fax: 06 96 355-058

Bevezető

Non Stop Autómentés Autómentő Kamion mentés szolgáltatás belföldön és külföldön.

Bemutatkozás

Családi vállalkozásként 2010 nyarán megalakítottunk a Szabi-Car Kft. -t. Cégünk az egyre erősödő piaci körülémenyek ellenére az évek során is töretlenül fejlődött, hála az elkötelezett munkatársainknak és az ügyfeleink által visszajelzett tapasztalt és szakértői munkánknak köszönhetően!


A Szabi-Car Autómentő Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság kezdetben családi vállalkozásként indult, mely napjainkra már egy közepes szintű vállalkozássá nőtte ki magát.


Tevékenységét tekintve a régió meghatározó szolgáltatójává vált, mivel a legnagyobb és a legspeciálisabb mentő- és szállítójárművekkel is rendelkezik és mind járműszámában, mind pedig személyzetében is domináns.


Telephelyünk Győrújbaráton a Széchenyi körút 011/8 hrsz (TSZ Major) szám alatt helyezkedik el, mely egy közel 4000 m2-es, saját tulajdonú, bekerített és őrzött, továbbá technikai védelemmel is ellátott rendszer védi.

Megközelítése Győr – 82.sz. főútról, vagy az autópálya lehajtójától a legkönnyebb, ahonnan 4 km-re, a Győr helyiségtáblától pedig 5 km-re található.

Megközelítése gépkocsival, autóbusszal, taxival egyaránt történhet, hiszen a közlekedéssel töltött menetidő nem hosszabb, mint városunk egyik végéből a másikba átutazni.

Gépjárművezetőink többsége 40-45 év közötti, vezetési gyakorlatuk 20 év vagy a feletti, szakmai tapasztalatuk a gépjárműmentés- és szállításban 10-15 év között van, így mindannyian kiváló, ismert és elismert szakemberek. Nyelvismeretük szintje eltérő, de általában német és angol nyelven tudnak alapszintű kommunikációt folytatni.

Elgondolásunk és munkatársaink szakmai tevékenysége és munkája alapján jó referenciáknak örvendhetünk, így ma már nem csak hazai, hanem külföldi megbízókkal is rendelkezünk.

Reméljük, hogy teljes körű szolgáltatásunk és annak színvonala elnyeri tetszésüket és bennünket választanak a jövőben szolgáltató partnerüknek!

Tisztelettel:
Szabi-Car Kft.


Autómentés
Non Stop Autómentés. Autómentő szolgáltatás belföldön és külföldön. Autómentő járműveinkkel személyautók, motorok, terepjárók, áruszállítók, luxus autók, veterán autók és kisebb munkagépek mentését, szállítását végezzük.

Kamionmentés
Sérült meghibásodott, balesetet szenvedett kamionok mentése, szállítása.

Autószállítás, motorszállítás
Az autószállítást kettő vagy három férőhelyes trélerekkel végezzük. Balesetet szenvedett autók elszállítása. Műszaki hibás gépjárművek helyszíni hibajavítása illetve szállítása. Akkumulátorral történő indítás (bikázás). Autóban ülő személyek elszállítása

Segélyszolgálat
Segélyszolgálat, csereautó szállítás, egész Európa területén. Gépjármű segélyszolgálat, országúti segélyszolgálat baleset és műszaki meghibásodás esetén vidéken és külföldön. Segélyszolgálat Európa bármely országában és Magyarországon. Csereautó szállítása együttműködésben Asisstance szolgáltatókkal és autókölcsönzőkkel. Szaktanácsadás, telefonos segélyszolgálat.

Személyszállítás
Személyszállítás 8 főig. A személyek és csomagok szállítását egy 9 személyes Peugeot Boxer kisbusszal végezzük, így lehetővé válik ügyfeleink haza, illetve busz,vonat illetve akár repülőtérre való szállítása is.


Keresőszavak

győr kamionmentés, győr autómentés, győr autó szállítás, győr segélyszolgálat, győr személyszállítás, győr autómentés, autó mentő szolgáltatás külföld belföld győr, mezőgazdasági gépek szállítása győr, man szállítás győr, autómentés, kamion mentés,autószállítás,


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink