Felhasználói név Jelszó
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Renomé Kertészet
Cím: 9121 Győrszemere, Hrsz 691/1Email: info@renomekert.hu
Web: http://www.renomekert.huTelefon: 06 30 993-3920

Bevezető

Kertészetünk Győrszemerén, a Győrt és Pápát összekötő 83-as számú főútvonal mellett található. 4500 m2-es árudánkban minden igényt kielégítő választékkal -fajtákban és méretben is- várunk mindenkit, aki meg szeretné szépíteni környezetét

Bemutatkozás

Kertészetünk Győrszemerén, a Győrt és Pápát összekötő 83-as számú főútvonal mellett található. 4500 m2-es árudánkban minden igényt kielégítő választékkal -fajtákban és méretben is- várunk mindenkit, aki meg szeretné szépíteni környezetét

Minden ami kert...
kertészet
kertépítés, -fenntartás
parkosítás
öntözőrendszerek
Dísznövények, örökzöldek, gyümölcsfák, rózsák, évelők, vízi növények,
virágtartók, dekorációs kiegészítők, kerti szerszámok, virágföldek,
fenyőkéreg, fűmag, kövek, sziklák, tófólia és tótechnikai eszközök,
aranyhal, Jungle Gym játszóterek, faházak, kertépítés, öntöző rendszer telepítés

Kertépítés
A kert az otthon része, így érdemes azt úgy kialakítani, hogy a nyugalom szigete legyen, gyönyörködhessünk benne és kikapcsolódásunkat szolgálja. Mielőtt azonban kertészt hívna, érdemes átgondolnia milyen stílusú kertet szeretne, mire fogja azt használni, mennyi időt tud majd a gondozására fordítani. A kerttervezés-építés sok szaktudást igényel, ezért érdemes azt szakemberre bízni. Munkáink során arra törekszünk, hogy a megrendelő elképzeléseihez és igényeihez ötleteket adjunk és kitaláljuk a kert tökéletes arculatát.

Első lépésként a helyszínen megtekintjük a tervezni kívánt kertet, az ingatlan tulajdonossal pedig egyeztetjük a már megálmodott formát és stílust. Ezt követően szemügyre vesszük a talaj minőségét, a terület fekvését és fényviszonyait, valamint az éghajlatot. Készítünk egy helyszínrajzot, amihez csatolunk több előzetes vázlatot, valamint növénylistát. A cserjék, fák, örökzöldek kiválasztásánál természetesen figyelembe vesszük a végleges méreteket és a virágzási időszakot (így akár tavasztól őszig virágos lehet a kertünk). Ezekből választhatja ki, hogy melyik koncepció felel meg Önnek. Végül elkészítjük a végleges kerttervet, mellé csatolva a növénylistát, valamint az árajánlatot a növényekre, kiegészítőkre. Igény esetén a teljes kertépítést (éledési, kelési garanciával) és gondozását is vállaljuk, ez esetben az árajánlatban külön feltüntetjük a díjakat.

Amennyiben úgy döntenek, hogy a növényeket Önök ültetik el, azokat akkor is a díjmentesen (közeli település vagy nagyobb megrendelés esetén) házhoz szállítjuk. A megfelelő telepítéshez, metszéshez, permetezéshez gondozáshoz tanácsot adunk.

fakivagas_bozot_irtas
kerti_tavak_furdo_tavak_epitese
kezi_es_gepi_foldmunkak
novenytelepites
ontozorendszer_telepites
talajjavitas
vakondhalo_geotextilia_fektetes


Öntözőrendszerek
Ahhoz, hogy kertünk mindig szép legyen, a megfelelő csapadékmennyiség alapfeltétel. A víz eloszlása és mennyisége azonban szinte soha nem felel meg teljes mértékben a fű, a dísznövények vagy díszfák igényeinek. Ebből kifolyólag ellenálló képességük csökkenhet, fogékonnyá válnak a betegségekre vagy szélsőséges esetekben kiszáradhatnak vagy túlöntözés esetén kirohadhatnak.

Az automata rendszerek használatával biztosítjuk kertünk minden növénye számára a megfelelő vízmennyiséget és az egyenletes vízeloszlást. A vízkijuttatás teljes mértékben tervezhető, automatizálható. Beállíthatjuk a talajtípusnak, évszaknak megfelelő vízmennyiséget vagy akár a növény számára optimális hajnali öntözési időpontot. Kertünket akkor sem fenyegeti kiszáradás, ha otthonunktól távol vagyunk. Csapadékos időben nem öntözünk feleslegesen. Az esőérzékelő segítségével a rendszer automatikusan leáll, és csak a talaj megfelelő kiszáradása után indul el ismét.

Az öntözőrendszer előnye ma már nem merül ki abban, hogy kertünket széppé és egészségessé varázsolja. Az öntöző legnagyobb előnye az, hogy leveszi a vállunkról az öntözésre fordított munka terheit, és megspórolja nekünk az időt –slaggal akár 3-4 órát is igénybe vehet - amit ezzel kellene eltöltenünk, miközben bármely más öntöző megoldásnál sokkal kevesebb vizet fogyaszt. Az optimális öntözés az éjszakai vagy hajnali órák, mivel így főleg a nyári forróságban nem égetjük meg a hideg vízzel a felhevült növényeket, ami kézi öntözéssel kivitelezhetetlen.

Amennyiben – némi tapasztalat és szakértelem birtokában - saját maga kivitelezi az öntözőrendszert, a szükséges anyagok beszállításában cégünk készséggel rendelkezésére áll. Ez esetben csupán a tételes megrendelési listát szükséges elküldenie e-mailben, és amennyiben árajánlatunk megfelel, az anyagokat határidőre leszállítjuk az Ön által megjelölt helyszínre.

Cégünk kiskertektől kezdve parkokon és fasorokon át a sportpályákig minden méretű automata öntözőrendszer telepítésével foglalkozik. Az öntözőrendszer vízellátása hálózati vezetékről, kútból, vagy akár ciszternából is történhet.

Összefoglalva az automata öntözőrendszer előnyei:
Naponta több óra munkát, locsolást spórol meg Önnek
Egyenletes vízelosztás, minden növényünknek megfelelő mennyiségben
Gazdaságos, mert sokkal kevesebb vizet használ, mint kézi locsolásnál
Vezetékes vízre, kútra, esővízgyűjtőre vagy patakra is ráköthetjük rendszerünket
Nyaralás vagy hosszabb távollét esetén is biztosított az öntözés
Az esőérzékelő gátolja a felesleges öntözést Éjszaka vagy hajnalban öntöz, így nem éghetnek meg a növények
Teljesen láthatatlan mivel a szórófejek a föld alatt vannak és csak az öntözés idejére emelkednek ki


Keresőszavak

kertészet, kertépítés, parkosítás, öntözőrendszerek, tófólia, faházak, kerítés építések, kövek, kertfenntartás,Győrszemere kertépítés,Győrszemere parkosítás,Győrszemere öntözőrendszerek, kertfentartás Győrszemere, kertépítés Győrszemere, kertépités győr, parkosítás győr, kertfenntartás győr, kertészet Győrszemere, győr moson sopron megye kert fenntartás, győr moson sopron parkosítás


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink