Felhasználói név Jelszó
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Hatvani Gumiszerviz Kft.
Cím: 9021 Győr, Mécs L. u. 9.Email: hatvani@gyor.hu
Telefon: 06-20/936-2181Fax: 0696-523-020

Bevezető

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 8:00-17.00 h-ig
Szombat: 8:00-12:00 h-igBemutatkozás

1979. májusában alakult a cég, persze nem a mai formájában. A cég története három szakaszra bontható. Az első időszakban ( 1979 - 1991 ) az autószerelői mestervizsgával is rendelkező Hatvani Gedeon cégtulajdonos az Attila úti szülői házban kialakított műhelyben kezdte a tevékenységet. Eleinte újrafutózott gumiabrocsokat forgalmazott a cég, ugyanis abban az időben csakis állami vállalatok forgalmaztak és forgalmazhattak új gumiabroncsokat. Később aztán - a 80-as évek második felétől - lehetőség volt már az új gumiabroncsok forgalmazására, így ez is felkerült a cég palettájára. Ahogy nőtt a forgalom, úgy nőtt az igény egy nagyobb, korszerűbb műhely iránt, ezért 1991-ben az Attila úti műhelyből új helyre, az Újlak utcába költözött a cég. Az új műhelyben nagyobb helyen és korszerűbb gépekkel lehetett dolgozni, valamint itt már helyet kapott a gépkocsimosó is. A gumiabroncsok forgalmazása és javítása mellett itt már lehetőség volt kisebb javítások elvégzésére is, valamint elkezdődött a könnyűfém és acél keréktárcsák forgalmazása, javítása és a műszeres futóműbeállítás. Itt lett bevezetve az ügyfelek használaton kívüli abroncsainak, kerekeinek tárolása.
A cég 2008-ra azonban kinőtte ezt a telephelyet is, újra költözni kellett. Az új telephely a Mécs László utcában egy korszerű épület, mind technikailag, mind esztétikailag. Az épületben helyet kapott egy 5 állásos általános műhely, ahol a szokásos gumiabroncs munkálatokon kívül immáron fő tevékenységként foglalkozik a cég általános javítással, karbantartással, fékjavítással, kipufogójavítással, motordiagnosztikával. A karbantartások során Castrol kenőanyagok kerülnek felhasználásra. Mindemellett természetesen továbbra is folyik a gumiabroncsok értékesítése, szerelése, valamint a könnyűfém és acél keréktárcsák forgalmazása, javítása. A műszeres futóműbeállítás továbbra is a legkorszerűbb Beissbarth berendezések segítségével folyik. Az új telephelyen is folytatódik az ügyfelek használaton kívüli abroncsainak, kerekeinek tárolására. Természetesen helyet kapott az épületben a gépkocsimosó is, ahol egyszerre három gépkocsi takarítását lehet végezni.

Keresőszavak

Személyautó abroncsszerviz, Kisteherautó abroncsszerviz, Motorkerékpár abroncsszerviz, Lengéscsillapító szerviz, Fékellenőrzés, Általános szerviz - Olajcsere, Futóműbeállítás, Akkucsere, Abroncs töltése speciális gázzal, Autómosás, Felnijavítás, Klímaszerviz, Kerékmosás


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink