Felhasználói név Jelszó
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Fülöp Optika-Mosonmagyaróvár-Győr
Cím: 9200 Győr-Moson-Sopron megye, Email: info@fulopoptika.hu
Web: www.fulopoptika.huTelefon: 06 96 579 225

Bevezető

Optikai üzleteinkben szakképzett eladók szolgálják ki vásárlóink igényeit, a műhelyekben gyakorlott látszerész-mesterek készítik el a szemüvegeket.
A szemvizsgálatokat szemész szakorvos és diplomás optometristák végzik.


Üzleteink Győr-moson-sopron-megyében:

Mosonmagyóvár - Iroda, központ
9200.Mosonmagyaróvár Magyar u.17-19
Tel:96-579-225
Hétfő-Péntek: 08:00 – 17:00
Szombat: 08:00 – 13:00
Vasárnap: Zárva


Mosonmagyaróvár
9200.Mosonmagyaróvár Magyar u.25.
06 96 205 296
Hétfő-Péntek: 08:00 – 17:00
Szombat: 08:00 – 13:00
Vasárnap: Zárva


Győr
9021 Győr Baross Gábor 15.
06 96 328 980
Hétfő-Péntek: 09:00 – 18:00
Szombat: 09:00 – 13:00
Vasárnap: Zárva


Bemutatkozás


A tulajdonos 1983-ban alapította a céget önerőből, családi vállalkozásként Mosonmagyaróváron. A városban ez volt az első önálló vállalkozásként működő látszerész üzlet. Később egyre szaporodott az optikák száma a városban, de a számítógépes szemvizsgálatot elsőként kezdtük alkalmazni, megőrizve ezzel vezető szerepünket a konkurenciaharcban. A nyereséget mindig a bővítésre, terjeszkedésre valamint fejlesztésre fordítottuk, így néhány évvel később két újabb szalont nyitottunk a városban.1996-ban tovább terjeszkedett a cég és Győrben,a Baross G.u 15.-ben (a sétáló utcán) is nyílt egy Fülöp Optika. Itt már a teljes nyitvatartási időben szemész szakorvos is rendel. Ezzel párhuzamosan elkezdtük a kontaktlencse illesztést és forgalmazást is.

Optikai üzleteinkben szakképzett eladók szolgálják ki vásárlóink igényeit, a műhelyekben gyakorlott látszerész-mesterek készítik el a szemüvegeket.
A szemvizsgálatokat szemész szakorvos és diplomás optometristák végzik.2009.március 9. nyitottuk meg legújabb és legszínvonalasabb üzletünket Mosonmagyaróváron a sétáló utcában. A Magyar utca 17-19.szám alatti üzletünkben, tágas gyönyörű eladótérben szolíd árak és kiválló minőség mellett több ezer szemüvegkeret és napszemüveg közül válagathatnak a hozzánk betérők. A Fülöp Optika mindig nagy hangsúlyt fektetett a legújabb, korszerű technikai berendezések alkalmazására! Újdonságnak számít a Zeiss cég által gyártott lézeres centráló berendezés, mely megkönnyíti, az szemüveg lencsék tökéletes kalibrálást és a megfelelő színezések és felületkezelések kiválasztását. A Magyarországon még igen ritka berendezés a vásárló arcához illő szemüvegkeretek közül segít megtalálni a legideálisabbat valamint lencsét is ajánl rétegzettségtől, minőségtől függően. A vizuális bemutatók segítségével a szemüveggel kapcsolatos kérdéseinkre is választ kaphatunk.

A kiválasztott szemüvegkeretekbe az optikai lencséket, a világon legkorszerűbb NIDEK csiszoló berendezéssel készítjük el az Önök részére.Ezzel a technológiával, valamint a világ legnagyobb optikai lencse-gyártó cégeinek ( ZEISS,HOYA,ESSILOR) lencséivel biztosítjuk a tökéletes látás élményét.
Megújult környezetben továbbra is szeretettel várjuk kedves régi és leendő vásárlóinkat! Szemünk a leggyorsabb érzékszervünk. A látás folyamata igen nagy, a többihez képest nagyságrendekkel nagyobb befogadási sebességgel, mai szóhasználat szerint "sávszélességgel" rendelkezik. A látottak befutnak az agyba, amely jelzéseket ad testünknek, befolyásolva mozgásunkat, továbbá gondolatainkat, érzelmeinket és beszédünket. A látás által érzékeltek hatással vannak a hangulatunkra, munkahatékonyságunkra és egészségünkre. Az érzékszerveink közül a szem a legfontosabb, hiszen a külvilágból származó információk igen nagy részét, kb. 83% -t látás útján szerezzük, hallás útján 11 %-t s mindössze 3,5 %-t szaglás, 1,5 %-t tapintás és 1 %-t ízlelés útján. Ha a szem megsérül, vagy törőereje lecsökken rosszabb minőségben, homályosan látjuk a világot, emiatt lemaradhatunk fontos eseményekről, nem vesszük észre a körülöttünk élők reakcióit, rezdüléseit. Szeretteink öröme, a napsugarak által megfestett felhők, egy érdekes könyv vagy egy szép festmény. Az emberi élet csodás pillanatait kristálytisztán, élesen látni, hogy feledhetetlen emlékekké váljanak, ebben szeretnénk segíteni Önnek. Az első Fülöp Optika-Fotó 1982 évi megnyitása óta folyamatosan arra törekszünk, hogy minőségi termékek forgalmazásával, színvonalas szolgáltatások nyújtásával javítsuk, védjük és megőrizzük látását. Üzleteink múltja arra kötelez, hogy termékeink, szolgáltatásaink színvonala a lehető legmagasabb legyen, de áraink mindig kedvezőek maradjanak. Ennek szellemében végezzük munkánkat és bízunk benne, hogy Ön is elégedett lesz kínálatunkkal. Egészségpénztárak, akikkel szerződésben vagyunk:
Prémium Egészségpénztár
Generali Egészségpénztár
Patika Egészségpénztár
Új Pillér Egészségpénztár
MKB Egészségpénztár
K&H Medicina Egészségpénztár
Vasutas Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő
Egészségpénztár
Tempo Egészségpénztár
OTP Országos Egészségpénztár
Szép kártya
Erzsébet utalvány
Keresőszavak

optika, optika győr, szemészet, Fülöp Optika, egészségpénztár, látásvizsgálat, látásvizsgálat győr, szemvizsgálat, szemvizsgálat győr, lézeres szemvizsgálat, gyermek szemészet, gyermek szemészet győr, kontaktlencse, kontaktlencse győr, szemüveg, napszemüveg,


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink