Felhasználói név Jelszó
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Home-Control Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Cím: 9024 Győr, Szent I. u. 146/b.Email: info@home-control.hu
Web: www.home-control.huTelefon: 0620-204-0454
Fax: 0696-528-095

Bevezető

A Home-Control Kft 2002-ben alakult. Az alapító tagok ezt megelőzően is már több éve foglalkoztak otthonautomatizálással. Fő tevékenységi körünk: intelligens lakásvezérlő rendszerek tervezése és telepítése. Szolgáltatásunk lényege, hogy az otthonokban található nagyszámú elektromos berendezés az általunk kínált módszerekkel és eszközökkel egyetlen központilag irányított rendszerré fogható össze, ezáltal rendkívül nagy kényelem és biztonság valósítható meg. Természetesen nem csak komplett rendszerek kiépítésére vállalkozunk, hanem egyedi problémák megoldására is. Az általunk kínált megoldások azonban beilleszthetők egy később kialakítandó nagyobb rendszerbe is. Például egy automata kapunyitó-, vagy riasztóberendezés, esetleg egy videomegfigyelő rendszer, a szerves részévé válhat egy utólag kiépített intelligens otthonvezérlő rendszernek.

Bemutatkozás

Vállalkozásunk tulajdonosai: Kelemen Róbert ügyvezető igazgató Csapatunk fiatal, lelkes, kreatív szakemberekből állt össze, azzal a céllal, hogy ötleteivel illetve az általa képviselt “intelligens otthon” koncepció lehetőségeinek megismertetésével segítséget nyújtson az építkezők álmainak megvalósításában. Öt éve foglalkozom ezzel a témával és boldog vagyok, hogy Magyarországon is nő az érdeklődés az otthonautomatizálás iránt. Bízom benne, hogy egyre több építkezőhöz eljut cégünk jó híre és egyre több otthonban élvezhetik rendszerünk előnyeit. Gibiczer József műszaki vezető Villamos automatizálási mérnökként minden egyes intelligens épületvezérlő rendszer tervezése és kivitelezése új kihívás és izgalmas feladat számomra. Nagyon jó érzés, amikor megrendelőink elképzelései megvalósulnak és az építkezés alatti kapcsolattartás folyamán szinte barátként örülhetünk az eredménynek. Fő partnerünk a budapesti székhelyű P5 Kft, aki jelentős szerepet vállalt ezeknek az otthonautomatizálási rendszereknek a magyarországi elterjesztésében. Tevékenységünkkel és szolgáltatásainkkal az elmúlt évek Győri Vásárain is bemutatkoztunk.

Keresőszavak

- Intelligens épületvezérlő rendszerek tervezése, kivitelezése. - Épületek villamos hálózatának, vezérlő rendszerének tervezése, kivitelezése. - Digitális videomegfigyelő rendszerek tervezése, telepítése. - Automata ajtó-, és kapumozgató berendezések telepítése. - Riasztórendszerek tervezése, telepítése. - Vezeték nélküli kép-, hang-, és adatátviteli berendezések telepítése. - Internetes technológiák alkalmazása az otthonautomatizálási rendszereknél. - Tűzjelző rendszerek tervezése, telepítése. - Beléptető rendszerek tervezése, telepítése. - Ipari elosztószekrények tervezése, kivitelezése, telepítése. - PLC alapú automatikák tervezése, kivitelezése, programozása, telepítése.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink