Felhasználói név Jelszó
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Speed Up Autósbolt-Kõszeg
Cím: 9730 Kőszeg, Szombathelyi út 8-10Email: domerdkft@gmail.com
Telefon: 0630-594-4573Gps: 47.3792822 , 16.5580391

Bevezető

Cégünk, a kőszegi telephelyű és műhelyű Dom-Erd Kft., főként autóalkatrész értékesítéssel foglalkozik. Speed up nevű autóboltunkat Kőszeg, Szombathelyi út 2. cím alatti találja.

Autósboltunkban kapható bármilyen típusú autóalkatrész. Amennyiben van az alkatrészből raktárunkban, úgy az azonnal elvihető, de rendelés esetén akár már aznap délután, de legkésőbb másnap átvehető üzletünkben. Alkatrészek mellett forgalmazunk még különböző autós felszereléseket, ápolási cikkeket és motorolajokat is kiskereskedelmi szinten.

A hollywoodi autósfilmek hatására egyre többen kezdenek el foglalkozni autójuk optikai és teljesítménybeli tuningolásával. Üzletünkben szakszerű segítséget kaphat, hogy Öné lehessen álmai autója. Foglalkozunk optikai tuningolással és teljesítménytuningolással egyaránt.

Ha felkeltettük érdeklődését látogasson el üzletünkbe, vagy keressen minket ajánlatért és bővebb információért telefonon vagy emailben!
Állandó 10%-os kedvezményünk mellett hetente megújuló akciókkal várjuk vásárlóinkat!


Bemutatkozás

Nyitvatartás: Hétfõ-Péntek: 8-17. Szombat: 8-12.

Keresőszavak

autósbolt Kőszeg, autóalkatrész, motorolaj, ápolási cikkek, Kőszeg, Speed Up Autósbolt

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0